יום חמישי, 10 באפריל 2008

יאמי

עוגת שוקולד גבינה ממש פשוטה וטעימה שיהיה לנו סופשבוע מתוק וגם זאת דרך מצוינת להפטר מהחמץ!

לוקחים שתי קערות באחת שמים 15 פתי בר בטעם שוקולד אחרי ריסוק ממיסים חמאה מוסיפים חצי כוס סוכר ומערבבים

בקערה השנייה- גבינה בחבילה הכי גדולה נראה לי שזה 750 גרם 3 ביצים כוס סוכר כף קמח כמה טיפות של תמצית וניל ומערבבים לוקחים תבנית ממוצעת מהדקים את הבסקוויטים בתחתית ומעל שופכים את התערובת של הגבינה מכניסים לתנור 180 מעלות 4\3 שעה בינתיים שמים בסיר 4 כפות חלב וממיסים חבילת שוקולד כשמוציאים את העוגה מהתנור מצפים אותה עם השוקולד המומס ושמים במקרר!



ובאוירת הקיץ הקרב ובא כמה קוקטילים מאוד פשוטים שיקררו אתכם ברגעים קשים



carrot cake


1 מנה וודקה


1 מנה מיץ גזר טרי


2\1 כפית קינמון


מיץ ליצון סחוט (לא כמות גדולה)


2\1 מנה סירופ סוכר


לנער היטב עם קרח לסנן לכוס קוקטייל מקוררת



passion fizz


1 מנה וודקה


2\1 פסיפלורה


4\3 מנה מיץ לימון


1 מנה סירופ סוכר


סודה


להוציא את תכולת הפסיפלורה לתוך השייקר יש לערבב את ארבעת המרכיבים הראשונים עם קרח לנער ולמזוג לכוס גבוהה בלי הקרח להשלים עם סודה

אין תגובות: