יום שישי, 7 במרץ 2008

רק מרק

אז נכון שכמעט קיץ בימים האחרונים, אבל דווקא זה עושה לי חשק למרק חם...
להלן המתכון למרק העגבניות האולטימטיבי, משביע, מזין, וטעים לאללה (והכי פשוט - קל קל קל)
לטגן 2 בצלים בינוניים +, עד שיהיו שקופים.
להוסיף 3 גזרים מגורדים.
אחרי כמה דקות (אל תשאלו כמה, פשוט כמה) להוסיף קופסא של עגבניות מרוסקות, קופסא קטנה של רסק עגבניות, ומים רותחים עד גובה 3/4 סיר.
להביא לרתיחה.
בתבלון - 2 כפות אבקת מרק, מלח פלפל לפי הטעם (לטעם טוב, הרבה פלפל).
להוסיף חצי כוס אורז (עכשיו זה חשוב - לא לשים חצי כוס בירה חצי ליטר, ולא להגיד "אני אוהב אורז, אני אשים יותר", סמכו עליי, ניסיתי, לא עובד. זה נהייה עיסה... מדהים איך הגרגרים הקטנים האלה גדלים...)
וזהו. חצי שעה וזה מוכן. יאמי.
בתאבון !

מאיה.

אין תגובות: